Kun Jeesus nousi pilvessä taivaaseen, hän lupasi kerran tulla takaisin. Hän sanoi menevänsä tekemään kaikille pelastetuille sijan taivaaseen että hekin voisivat kerran olla siellä hänen kanssaan. Jokaisen uskovan täytyy valvoa ja seurata pelastushistorian profeetallista sanaa että on selvillä mitä aikaa nyt elämme. Nimeni on Ilkka Kuikka.

Olkaamme viisaiden neitsyiden kaltaisia, joilla oli lampussaan öljyä ja olivat valmiit menemään hääjuhlaan. Ilmestyskirja luku 22 jae 12. ”Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.”

Taivaassa on täytynyt olla selvitys ketkä saavat palkakseen ikuisen elämän Jeesuksen tullessa ja ketkä eivät. Tällainen tutkiva tuomio on välttämätön sillä Jumala ei salli yhdenkään syntejään rakastavan päästä ikuiseen elämään. Sanoohan Jeesus Matteuksen evankeliumissa luvussa 7 jakeissa 21-23. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?' Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.'  Jeesus sanoo selvästi että kaikki kristinuskoa tunnustavat eivät peri taivasten valtakuntaa. Varaa itsellesi aikaa seurata tätä videota jossa lainaan luvun kirjasta Suuri Taistelu, kirjoittanut Ellen White. Hän kuvailee hyvin syvällisesti ja Raamatullisesti mitä kaikkea Jeesus nyt tekee taivaassa meidän hyväksemme.